Kayseri Yabancı Escort
slm Sert seven beyefendiler, ben yirmili başlarımın yaşlarında yakıcı bir Kayseri yabancı escort kadınım. Fazlaca azgın bir hanım olarak sert erkekleri çok severim ve onlar da beni severler. Inanırım beni görseniz siz de sever hatta daha fazlasını yapmak istersiniz. Güzel vücuduma ılık sıvılarınızı boşaltmak örneğin. Sizlere anlatacağım anılarım ile bunu daha çok isteyeceksiniz.
Sözı fazla uzatmadan alev ateş anımı anlatmaya başlıyorum. Evde oturup kendimi becertme hayalleri kurarken aldığım telefon ile günüm şenlendi. Beni becermek isteyen bir beyefendiden aldığım alev ateş teklifi hemen kabul ettim ve anlaştığımız saate yetişebilmek için derhal hazırlanmaya başladım. Bünyan escort olarak çok küçümsenilmeyen bir hanım olduğumu da belirtmeliyim.
Pürüzsüz, kıvrımlı ve dolgun vücuduma karşı koyabilecek erkek olduğunu hiç sanmam. çünkü güzel vücudumu ortaya çıkartacak dekolteli bir giysi giydim ve hazırlıklarımın gerisini de bitirip evden çıktım. Çapkın insanın bana gönderdiği adrese ulaşmıştım ve kapısını çaldım. Kapıyı açıp beni içeri alan yakışıklı adam oldukca kibardı. Beni içeri çağrı etti ve bir kadeh içki doldurdu. Beraber arka bahçeye geçtik ve birazcık muhabbet etmeye başladık.
Muhabbet ısınmaya başladıkça hepimiz de birbirimize daha da rahat davranmaya başladık. Elimi bacağına koyduğum adam çapkın bir şekilde gülümsedi bana. Arkasından Kayseri escort kaşarlığım ile elimi giderek aletine yaklaştırdım. Bu hareketimden cesaret alan adam daha fazla sabredemedi ve beni kucağına çekip öpmeye başladı.
Boynumu ve dudaklarımı öperken bir taraftan da kalçalarımı avuçlayan azgın adam ben inledikçe daha da baştan çıkıyordu. İçime girmesini istediğimi kulağına fısıldamam ile beni kucaklayıp içeri taşıdı ve yatağa yatırdı. Soyunup üzerime gelen adam iri aletini içime soktu birden. Acı ve zevk ile inlemeye başladım. Süratlica içime girip çıkan adam bana inanılmaz bir haz veriyordu.
Her girişinde daha da fazla zevk alıyordum. Erkek te zevkten dört köşe olmuştu ve kalçalarımı kavrayarak kendini içime itiyordu. Sonucunda kasılan aletini içimden çıkardı ve göbeğime boşaldı. Kayseri escort bedenimi aldığı zevk ile kaplamıştı resmen. Bugün de bir güzel doyum olmuştum ve bunun tadı ile evime döndüm. Eğer sizde inanılmaz zevkler için hayal kurmayı değil de gerçeğini istiyorsanız yapmanız gereken şeyi çok iyi bildiğiniz gibi.
539 total views, 1 today